Mer om oss

Nedan presenteras ett urval av företag och organisationer Gunilla och Kenny har erfarenhet av och varit verksamma i eller där vi haft uppdrag / utbildning / föreläsning / workshop / handledning hos:

O’Learys Trademark, Andra AP Fonden, Volvo Group Treasury, Volvo IT, Scandinavian Service Partner, Länsförsäkringar, Eductus, Cuben Utbildning, Berendsen Textil Service, Procordia Foods, Telavox, Havsörnen Konferens, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Carlsberg, Nouryon, Bastard Burgers, Hogia

Vi genomför utbildning på svenska eller engelska och är verksamma i hela Sverige, men med utgångspunkt i Göteborgsområdet.


Gunilla Engelbrektsson

Gunilla har över 20 års erfarenhet av arbete inom främst IT och finans i både privat och offentlig sektor. Hon har bred erfarenhet av verksamhetsutveckling och arbete i ledande befattning där coachande ledarskap, utveckla och motivera medarbetare utgjort en viktig del. Gunilla håller i workshops, utbildning, föreläsning på företag inom De tre principerna (3P) och State of Mind. Gunilla har även arbetat med utbildning av barn och ungdomar inom 3P.

Gunilla är certifierad transformativ coach vid Michael Neills Supercoach Academy och har en masterexamen i IT Management inom Tillämpad informationsteknologi, samt studerat Kognitionsvetenskap, Processorientering och ”Democracy, sustainability and human rights” på universitetsnivå.Kenny Engelbrektsson

Kenny är entreprenör och försäljningsingenjör i grunden och har flera års erfarenhet av projektledning, account management och teknisk försäljning. Han har ägt och drivit eget företag i många år och har erfarenhet av att leda egen personal. Innan han växlade över till att arbeta som utbildare och konsult på heltid så bidrog han till att bygga upp en global area manager- och utbildningsorganisation inom en expansiv internationell restaurangkedja.

Idag utbildar och handleder han ledare och medarbetare inom state of mind och de tre principerna för att skapa en positiv arbetsmiljö som drivs av kreativitet, ansvar och inspiration. Kenny brinner för och tycker att det är väldigt viktigt att hjälpa ungdomar att upptäcka sin medfödda potential och mentala förmåga att förverkliga sina mål utan onödig press och stress. Han är diplomerad försäljningsingenjör, diplomerad ICF coach samt certifierad transformativ coach vid Michael Neills Supercoach Academy.